Uw woning in de verkoop brengen voor € 500,- (excl. BTW)*

uw woning in de verkoop brengen leeghuis

Bent u van plan om uw woning te verkopen en wilt hierbij goed op de kosten letten, maar natuurlijk wel prominent op Funda?

Enkele jaren geleden was het ondenkbaar dat een woningbezitter zelf zijn/haar woning zou verkopen. Woningen werden alleen verkocht via een plaatselijke makelaar. Uit ervaring weten we dat u het beste uw woning kan verkopen door de bezichtigingen zelf uit te voeren. Wie kent uw woning en omgeving immers beter dan uzelf ? Dit is ook zeker niet eng, het is zelfs leuk en gezellig!
U plant zelf de bezichtigingen wanneer het u en de potentiele koper goed uitkomt, of dat overdag, ’s avonds of in het weekend is.

Een woning verkopen is een grote beslissing en dan is het prettig dat een makelaar met u meedenkt.

Door onze kennis en ervaring van landelijk verkopen kunnen wij u met onze persoonlijke benadering uitstekend van dienst zijn bij verkoop van uw woning. Wij gaan samen met u de verkoopstrategie bepalen, daarvoor komen wij bij u langs om de woning op te nemen en te bespreken. Vraagprijs stellen we samen vast en wij lichten u in over het volledige verkooptraject.

  • Wij werken transparant en zonder verborgen kosten.
  • Leeghuis laat professionele foto’s en plattegronden maken.
  • Meetrapport volgens de NEN norm 2580.
  • Verder nemen wij alles uit handen zoals het maken van verkooptekst, het opstellen van de brochure, verkooponderhandelingen en onder andere de koopakte.

U mag van ons verwachten dat wij niet inboeten op de kwaliteit ten opzichte van een lokale makelaar. Weet u bijvoorbeeld wat er precies wordt bedoeld met “verborgen gebreken” of de 3 dagen “bedenktijd” of “ontbindende voorwaarden”? Wat moet er in een koopakte staan en wanneer bent u in onderhandeling en wanneer niet.

Het enige verschil met de plaatselijke makelaar is dat u de bezichtigingen zelf uitvoert.

Mocht de verkoop van uw woning niet direct lukken, kunnen wij u ook helpen in afwachting van de verkoop om uw woning via de leegstandwet te gaan verhuren.

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze complete dienstverlening. Verkoop € 500,- (excl. BTW).

 * Bij verkoop wordt 0.75 % excl. BTW van de verkoopprijs in rekening gebracht

leeghuis premium verkooppakket

Neem contact op met Leeghuis

Persoonlijk advies? Neem contact op met Leeghuis - verkopen en verhuren

Woningbeheer tijdens verhuur

Woningbeheer met Raad en Daad