Leeghuis - professionele nvm aankoopmakelaar met optimale service

aankoop woning via leeghuisU bent op zoek naar een mooi woning, maar u bent niet de enige. De markt droogt op en de vraag neemt toe. Hoe vindt u nu de juiste woning en hoe bepaalt u of de vraagprijs reëel is?


Eenmaal de juiste woning gevonden komt het moeilijkste.. Hoe gaat u de woning bemachtigen wetende dat de concurrentie groot is?

Ook in deze markt maakt u zeker een kans. Wij helpen u daar graag bij!

Meest belangrijk? Het juiste voorwerk moet gedaan zijn en de verkopende makelaar moet uw bod als “serieus en gefundeerd” accepteren. Een bieding uitgebracht door een (aankoop)makelaar heeft altijd een  voorkeur op die van een particulier. U heeft immers uw huiswerk gedaan en laat zich professioneel begeleiden. Wordt uw bod geaccepteerd? Vanaf dat punt starten de onderhandelingen en maakt u een eerlijke kans om te winnen.

Door onze landelijke ervaring als internet makelaar hebben we een uniek aankoop concept kunnen ontwikkelen waarbij we scherp op de kosten letten. Met onze kennis en expertise begeleiden we elke stap in het aankoop traject. Uitganspunt is dat een woning kopen juist leuk, en niet stressvol, moet zijn. Wij informeren en ondersteunen waar nodig, zodat u het vertrouwen heeft de juiste, gefundeerde, keuze(s) te maken.

Hoe wij u van dienst zijn...
Leeghuis begeleidt een aankoop op afstand. Hiervoor rekenen we een vast tarief van € 995,- (excl. btw). Wat wij doen voor u:

  • Vaststellen van uw financierings mogelijkheden. Dit om de haalbaarheid een (de) woning aan te kopen te bepalen.
  • Samen zoeken.
  • Marktwaarde bepalen.
  • Woning specifieke details opvragen en onderzoeken.
  • Onderhandelingsstrategie vaststellen en in nauw overleg met u de onderhandelingen voeren.
  • Afspraken vastleggen, inhoud koopovereenkomst controleren en toelichten.
  • Monitoren fatale termijnen.
  • Stukken notaris controleren op juistheid.
  • Doorlopend klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en (juridische) details toe te lichten.

De term “internet makelaar” doet wellicht een laag, en onpersoonlijk, serviceniveau vermoeden. Wanneer u voor Leeghuis kiest zult u snel merken dat het omgekeerde waar is!

Wilt u ons als uw aankoopmakelaar, neem contact op, bel met ons kantoor op 085-210 40 40.

Niet alleen in de huidige markt zijn we, met ons unieke aankooptraject, vernieuwend. Gedurende de crisis jaren hebben we ons ontwikkelt tot verhuurspecialist van te koop staande woningen. Dit in samenwerking met diverse hypotheekbanken.
Een verhuurde woning succesvol verkopen vraagt om de juiste begeleiding en soepele en effectieve communicatie tussen de eigenaar, koper, huurder en makelaar. Waar nodig met persoonlijk contact.

Veel van onze klanten hebben de moeite genomen om ons bedrijf te beoordelen na de verkoop van hun woning. Dit om ook u te overtuigen van ons kunnen. Met trots kunnen we dan ook melden dat we met een 9(+) op deskundigheid, service en begeleiding en prijs kwaliteit verhouding tot de top van Nederland behoren. En dat als “internet makelaar”.

Neem contact op met Leeghuis

Persoonlijk advies? Neem contact op met Leeghuis - verkopen en verhuren

Woningbeheer tijdens verhuur

Woningbeheer met Raad en Daad