U gaat scheiden, wat te doen met uw eigen koopwoning?

scheiden woning leeghuis

U gaat scheiden,
wat te doen met uw eigen koopwoning?

Bij Leeghuis krijgen we deze vraag vaak voorgelegd door onze klanten.

Bij een scheiding moeten u en uw partner afspraken maken, verdelen over bezittingen zoals ook uw woning, kan/mag u niet in de woning blijven, zult u deze moeten verkopen?

Onze oplossing: Leeghuis kan uw woning optimaal in de verkoop brengen.

Lukt het verkopen? Doel bereikt, u kunt beide uw eigen weg kiezen.

Lukt het verkopen niet snel? Dan kunnen wij uw woning tijdelijk in de verhuur brengen, plaatsen wij een betrouwbare tijdelijke huurder waarbij we de huurinkomsten zelfs kunnen garanderen. Hierbij maken we gebruik van een huurovereenkomst welke is gebaseerd op de Leegstandwet. De benodigde vergunning vragen wij voor u aan bij uw gemeente.

Op deze wijze tijdelijk verhuren zorgt ervoor dat de huurovereenkomst te allen tijde opzegbaar is, zonder verdere opgaaf van redenen.

Indien uw woning met een hypotheek is bezwaard zal Leeghuis voor u de toestemming tot tijdelijke verhuur bij uw hypotheekvertrekker aanvragen.
Leeghuis is volledig gespecialiseerd in de veilige en tijdelijke verhuur van koopwoningen, al dan niet bezwaard met een hypotheek. Onderstaand vindt u meer gedetailleerde informatie over waar u rekening mee dient te houden en hoe wij vanuit Leeghuis voor u van meerwaarde kunnen zijn.

Liever persoonlijk contact? Laat u dan hier een berichtje achter. Wij nemen dan contact met u op om u volledig te informeren over de mogelijkheden.

Aanvullende informatie m.b.t. koopwoning verhuren vind u via onderstaande links:

Uw woning in de verhuur brengen

Uw woning in de verkoop brengen

Vormen van (tijdelijke) verhuur

Beheren met Raad & Daad

Neem contact op met Leeghuis

Persoonlijk advies? Neem contact op met Leeghuis - verkopen en verhuren

Woningbeheer tijdens verhuur

Woningbeheer met Raad en Daad

Inschrijven als verhuurder

ik wil mijn woning verhuren