Over ons

Vernieuwend, eerlijk, transparant, deskundig, persoonlijk, effectief, service, klantvriendelijk, meelevend, actief, zakelijk, marktkennis & oplossingsgericht. Dat is wat onze opdrachtgevers over Leeghuis zeggen. Maar wat belangrijker is: Dat is wat we met Leeghuis willen zijn!

Vernieuwend zijn we zeker. Midden in de crisis (2012) zijn we met Leeghuis begonnen.
Doel en missie van Leeghuis: Het voorkomen van de enorme restschulden die bij een, geforceerde, verkoop dreigde.
De oplossing: Het uitstellen van de verkoop in afwachting van betere tijden.

In nauwe samenwerking met de banken kregen we het voor elkaar om leegstaande koopwoningen op een veilige wijze "tijdelijk" te verhuren. Gedurende de verhuurperiode bleef de woning actief in de verkoop. De huurinkomsten zorgden ervoor dat de maandelijkse hypotheeklast kon worden gedekt. Dit bracht niet alleen rust, maar bracht onze opdrachtgever ook nog eens in een veel betere onderhandelingspositie met kandidaat kopers. De urgentie om snel te moeten verkopen was immers verdwenen, dus waarom verkopen tegen elke prijs?

Leeghuis verhuurde onverkoopbare woningen die bij collega’s in de verkoop werden aangeboden. We kregen echter steeds vaker de vraag of we niet ook het verkoopgedeelte wilden begeleiden. Wij kennen immers de woning, de (financiële) situatie van de eigenaren en de huurders. Vanaf eind 2013 zijn wij dit gaan doen. De eigenaar voert zelf de bezichtigingen uit. Tot aan de overdracht van de woning nemen we verder alles voor u uit handen.

De combinatie verkopen & verhuren bleek een schot in de roos! Heel wat opdrachtgevers volgden en inmiddels hebben we vele woningen weten te verkopen met zeer tevreden (restschuldvrije) opdrachtgevers als resultaat.

Om een verhuur- verkooptraject vanuit ons kantoor soepel te kunnen laten verlopen is het maken van duidelijke afspraken en een doorlopende communicatie met de eigenaren, huurders, kopers, banken etc. noodzakelijk. Communicatie, service & begeleiding is iets waar we erg goed in zijn, getuige ook de vele referenties die onze opdrachtgevers over ons hebben geschreven. Op service & begeleiding scoren we goed ten opzichte van reguliere makelaarskantoren, iets waar we met recht trots op zijn!

In de snel aantrekkende, en veranderende, woningmarkt hebben wij ons ook weer opnieuw moeten uitvinden. Met onze landelijke kennis van de huur- en koopmarkt zetten we ons in om, samen met onze opdrachtgevers, klinkende resultaten te behalen.

Leeghuis heeft de kennis en expertise om u te begeleiden bij zowel de verkoop, aankoop, verhuur of aankopen om te verhuren en zal de gewenste actie ondernemen.

Door onze uniek werkwijze houden we de kosten laag, maar profiteert u van alle voordelen die u van een betrokken makelaar mag verwachten.

 

Neem contact op met Leeghuis

Persoonlijk advies? Neem contact op met Leeghuis - verkopen en verhuren

Contactgevens leeghuis

Postadres:
Postbus 121
2200 AC  Noordwijk

Bezoekadres:
's-Gravendijckseweg 53
2201 CZ Noordwijk

Woningbeheer tijdens verhuur

Woningbeheer met Raad en Daad