volg leeghuis:

Uw woning in de verkoop brengen voor € 595,- (incl. BTW)*

woningverkoop-via-leeghuisBent u van plan uw woning te gaan verkopen en wilt u hierbij goed op de kosten letten, maar niet inboeten op de presentatie van uw woning op Funda? Dat kan bij Leeghuis! Wij zijn NVM makelaars en werken dan ook volgens de richtlijnen die de NVM aan ons stelt. Zo komt er een medewerker van Leeghuis bij u langs om de verkoopstrategie met u te bespreken, de vraagprijs vast te stellen en u uitgebreid voor te lichten over het te volgen traject. Deze makelaar blijft gedurende het gehele verkooptraject voor u bereikbaar en wordt daarmee uw persoonlijke makelaar.

Bezichtigingen met kandidaat kopers voert u zelf uit. Wie kan er immers meer vertellen over uw woning en woonomgeving dan u zelf? De bezichtigingen zijn niet eng en vaak zelfs leuk en gezellig. Veel mensen hebben hier ook al ervaring mee zonder het zich te beseffen; Denk maar eens aan de Open Huizen route waarbij woningbezitters ook zelf hun woning aanprijzen bij potentiele kopers!

U plant de bezichtigingen wanneer het u en de potentiele koper het beste uitkomt, of dat nou ’s avonds of overdag is.

Bij Leeghuis werken we transparant, zijn er geen verborgen kosten en leveren we bovendien een full-service pakket. Leeghuis begeleidt u gedurende alle stappen van het verkooptraject. Van het maken van professionele foto’s en plattegronden van uw woning om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren, het voeren van de verkooponderhandelingen tot het opmaken van de koopakte en de levering aan de nieuwe eigenaren. U mag van ons precies hetzelfde verwachten als dat u van een plaatselijke makelaar mag verwachten en dat geeft u rust. U bespaart flink op de kosten door zelf de bezichtigingen uit te voeren, maar een goede begeleiding is noodzakelijk. Weet u bijvoorbeeld wat er precies wordt bedoeld met “verborgen gebreken” of “ontbindende voorwaarden” of “bedenktijd”. Wat moet er precies in de koopakte staan en wanneer bent u in onderhandeling en wanneer niet?

Leeghuis is de partij voor een verkoper die de voordelen van een full-service makelaar zoekt, maar goed op de kosten wil letten.

Voor een overzicht van onze complete dienstverlening - klik hier

 * Bij verkoop wordt 0,75% excl. BTW van de verkoopprijs in rekening gebracht

Gratis indicatie verhuurwaarde

indicatie-verhuurwaarde

leeghuis persoonlijk-advies

Ik wil mijn huis verhuren

inschrijven-verhuurder

Wat kost een vergunning in uw gemeente

vergunningen-per-gemeente

Neem contact op met Leeghuis

Neem contact op met leeghuis

Inschrijven als woningzoekende

inschrijven-huurder

Verhuren met HUURGarantie®

Uw koopwoning verhuren met huurgarantie