volg leeghuis:

Logo Huurgarantie definitief

HUURgarantie®
Goed geregeld via Leeghuis


Verhuur zonder risico's. HUURgarantie® is dé oplossing.


Het tijdelijk verhuren van een te koop staande woning kan extra inkomsten genereren.
Het biedt vooral woningeigenaren met dubbele woonlasten uitkomst. Financiële problemen kunnen daarmee worden voorkomen.

Maar aan het verhuren van woningen kleven ook risico's. Steeds vaker worden hennepkwekerijen aangetroffen in woningen. De verhuurder draait bijna altijd op voor de (zeer) grote schade.
Ook identiteitsfraude en het niet betalen van de huur komt steeds vaker voor. Zaak dus om al deze risico's uit te sluiten en te kiezen voor een zorgeloze manier van verhuren.
De oplossing? Verhuren met HUURgarantie®! Dé meest zekere manier van verhuren.

Credit Management van HUURgarantie® garandeert de huurbetaling, òòk als de huurder niet betaalt! De service van HUURgarantie® begint met de uitgebreide HUURDERScontrole®. Alvorens de waterdichte huurovereenkomst wordt ondertekend wordt de potentiële huurder onderworpen aan een uitgebreid onderzoek. Naast de echtheid van het identiteitsbewijs en de kredietwaardigheidscheck, worden ook de echtheid van de handtekening, de werkgeversverklaring en de salarisstrook gecontroleerd. Ook het betalingsverleden, het woonverleden (overlast) en zelfs het justitieel verleden van een potentiële huurder wordt gecontroleerd. Hierdoor ontstaat een goed beeld van de betrouwbaarheid van de beoogde huurder, nog vóór het sluiten van de huurovereenkomst.

Nadat de huurovereenkomst is gesloten, wordt de huur voor u geïncasseerd en op een vaste dag op uw rekening gestort.
Daarnaast wordt de verhuurde woning periodiek gecontroleerd op hennepteelt en zorgt dossiervorming ervoor dat de aansprakelijkheid bij schade voor de verhuurder tot het absolute minimum wordt beperkt.
Als het onverhoopt toch mis gaat met een door HUURgarantie® goedgekeurde huurder, dan zijn de kosten voor eventuele incassoprocedures, deurwaarders, gerechtelijke procedures en ontruimingen voor rekening van HUURgarantie®!

Als u kiest voor HUURgarantie® kan dat voor uw hypotheekverstrekker een extra reden zijn om instemming te geven aan de tijdelijke verhuur van uw woning.

HUURgarantie®. Wél de lusten, maar niet de lasten bij verhuur van uw woning.

 

Kijk voor meer informatie op: www.huurgarantie.nl en www.huurderscontrole.nl

Gratis indicatie verhuurwaarde

indicatie-verhuurwaarde

leeghuis persoonlijk-advies

Ik wil mijn huis verhuren

inschrijven-verhuurder

Verhuren met HUURGarantie®

Uw koopwoning verhuren met huurgarantie