volg leeghuis:

Het uitbesteden van (klein) technisch onderhoud aan uw verhuurde koopwoning

Als u uw koopwoning verhuurt, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van bepaalde onderhoudswerkzaamheden. Leeghuis kan voor u deze onderhoudsverplichting professioneel laten verzorgen. In het geval van een technische storing kan uw huurder dan rechtstreeks contact opnemen met een gespecialiseerde vakman.

uitbesteden van technisch onderhoud aan uw tijdelijk verhuurde koopwoning

Voor elke huurovereenkomst die in Nederland wordt gesloten, gelden de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte en het besluit kleine herstellingen. Hierin staat minutieus aangegeven waar de huurder qua onderhoudsverplichtingen verantwoordelijk voor is en waar u als verhuurder verantwoordelijk voor bent. Voor een duidelijk overzicht van de rechten en plichten die huurder en verhuurder naar elkaar hebben met betrekking tot het onderhoud van het gehuurde - klik hier

In grote lijnen is de onderhoudsverplichting te vergelijken met die van de sociale woningbouw. Het groot onderhoud komt voor rekening van de verhuurder. Het klein onderhoud is voor de huurder. Treedt er een lekkage op of gaat de CV-ketel stuk? Dan bent u dus als verhuurder verantwoordelijk voor een snelle en vakkundige reparatie.

Kunt u zelf niet het noodzakelijke onderhoud verzorgen of adequaat reageren bij storingen? Dan kunnen wij u hierbij helpen.
Speciaal daarvoor is Leeghuis een samenwerking aangegaan met onze partner Uw Huismeester. Dit bedrijf levert service en onderhoudsabonnementen voor iedereen met een eigen woning.

In uw meterkast plaatsen we een sticker van het bedrijf Uw Huismeester met het 24/7 bereikbaar storingsnummer. Dit nummer kan u of uw huurder bellen als er een technische storing optreedt. In het geval van een calamiteit is er binnen 2 uur een gekwalificeerde vakman ter plaatse om het euvel te verhelpen. Hierbij worden geen voorrijkosten in rekening gebracht en is er sprake van een vast (laag) uurtarief. Dus geen verrassingen achteraf. Een basis abonnement van Uw Huismeester kost u slechts € 5,- per maand.

Kijk voor meer informatie op: logo-Uw-huismeester

Gratis indicatie verhuurwaarde

indicatie-verhuurwaarde

leeghuis persoonlijk-advies

Ik wil mijn huis verhuren

inschrijven-verhuurder

Verhuren met HUURGarantie®

Uw koopwoning verhuren met huurgarantie