volg leeghuis:

Hoe stelt Leeghuis de verhuurwaarde voor u vast?

uw woning gratis taxerenBij het vaststellen van de verhuurwaarde van uw woning houden wij rekening met de ligging van uw woning, het afwerkingsniveau en het huuraanbod in de directe omgeving.

U stelt vast op prijs; dat wij uw woning gratis taxeren

Als u wilt kunnen we kosteloos en vrijblijvend een indicatie van de verhuurwaarde van uw woning afgeven. Gebruik hiervoor het huurindicatieformulier op deze website. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een e-mail van ons met de indicatieve verhuurwaarde.

Staat er geen verkoopadvertentie van uw woning op internet? Dan benaderen we u voor het verkrijgen van extra informatie om een reëele verhuurwaarde te kunnen vaststellen.

Vaststellen verhuurprijs

Waarom kiezen huurders juist voor uw woning?

Voor wat hoort wat. Door de tijdelijke aard van de huurovereenkomst moet het voor huurders interessant zijn voor uw woning te kiezen. Anders kiezen ze immers voor normale verhuur mét huurbescherming. Om huurders te interesseren voor uw woning is de huurprijs vaak van doorslaggevend belang.

De huurprijs van woningen die met gebruikmaking van de Leegstandswet worden aangeboden is daarom meestal wat lager. Vaak ligt deze zo'n 10% onder de commerciële verhuurwaarde van de woning. Zaken als stoffering en andere aanwezige roerende goederen zijn natuurlijk ook van invloed op de verhuurbaarheid. Immers een woning die zonder "klussen" betrokken kan worden is interessant voor potentiële huurders. Uiteindelijk bepaalt u zelf de verhuurprijs, waarbij het uitgangspunt is om kostendekkend te verhuren. Dit is meestal het geval.

 

banner-vrijblijvend-opnamegesprekbanner-ik-wil-mijn-woning-verhurenbanner-wat-is-de-verhuurwaarde-van-mijn-woning
 

 

Gratis indicatie verhuurwaarde

indicatie-verhuurwaarde

leeghuis persoonlijk-advies

Ik wil mijn huis verhuren

inschrijven-verhuurder

Wat kost een vergunning in uw gemeente

vergunningen-per-gemeente