volg leeghuis:

De naam Leeghuis is niet per toeval zo gekozen!

Een leeg huis is een huis waar niemand iets aan heeft en wat een flinke kostenpost kan zijn. Leeghuis is er voor woningbezitters, maar ook voor hypotheekverstrekkers, gemeenten en huurders. Leeghuis brengt het beste van twee werelden bij elkaar. U wilt uw koopwoning tijdelijk verhuren maar daarbij absoluut het verkoopaspect niet uit het oog verliezen. Leeghuis begrijpt dit als geen ander, verkoop is altijd belangrijker dan verhuur! Door de uitgebreide ervaring in de verhuurmarkt èn de aankoop/verkoopmarkt is Leeghuis de aangewezen partij om de tijdelijke verhuur van uw koopwoning mee te organiseren.

Er kunnen veel zorgen ontstaan wanneer u met een onverkochte woning blijft zitten en de lasten maar blijven doorlopen. Leeghuis helpt om leegstand en verpaupering te voorkomen, woonlasten te verlagen en woningen weer netjes bewoond te krijgen. De filosofie van Leeghuis is dat een goed bewoonde woning veel beter verkoopt dan een Leeghuis. Leeghuis helpt om goede huurders te vinden, de juiste huurovereenkomst op te maken en begeleidt u gedurende de gehele verhuurperiode tot aan het moment van verkoop. Om dit alles mogelijk te maken werkt Leeghuis alleen met toegewijde mensen met kennis van zaken die servicegerichte dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.

Wij begrijpen dat u het tijdelijk verhuren best een beetje spannend vindt. De mensen van Leeghuis kunnen u veel vertellen over het tijdelijk verhuren van uw woning en deze twijfels bij u wegnemen. Leeghuis blijft u gedurende de gehele verhuurperiode ondersteunen, onderhoudt het contact met uw huurder en de verkoopmakelaar. Uniek in ons servicepakket is dat Leeghuis aanwezig is bij de eindoplevering van de woning door de huurder.

Tijdelijke verhuur van uw koopwoning met gebruik van de Leegstandwet kan ook voor ù de ideale oplossing zijn!
Laat ons u voorlichten om de mogelijkheden met u bespreken.

Leeghuis verkoop & verhuur

Gratis indicatie verhuurwaarde

indicatie-verhuurwaarde

Ik wil mijn huis verhuren

inschrijven-verhuurder

Verhuren met HUURGarantie®

Uw koopwoning verhuren met huurgarantie